Deze coaching kan enkel in Oostmalle bij ACVO –info en afspraken vind je op de website, via email of via secretariaat op 03/3090925
In de coaching ga ik met jou op zoek naar manieren om te leren omgaan met de uitdagingen die het leven stelt. De coaching is gericht op het leren zien van automatische patronen, gedachten en gevoelens verkennen en herkennen , hierbij leren zien waar we dit kunnen ervaren in ons lichaam (embodiment) en hoe we hierop reageren via ons gedrag. Mogelijks komen hier ook creatieve opdrachten bij. Afhankelijk van jou verhaal stellen we een doel voor ogen waar we aan werken binnen een bepaalde periode. Een belangrijk aspect van deze coaching is het helende aspect van het delen van je innerlijke ervaringen waardoor er ook ruimte komt voor je ervaringen. Communicatie, het werken met emoties, het omgaan met chronische pijn en vermoeidheid, ziekte, eenzaamheid, rouw…kunnen eveneens mogelijke invalshoeken, kortom alle uitdagingen die het leven stelt.

Alle communicatie rond de individuele coaching die ik in in ACVO geef ,gebeurt via de kanalen van ACVO. Via het mailadres acvo@live.be worden deze doorgestuurd en kan ik uw vragen beantwoorden.